Популярні запитання батьків

З якого віку діти приймаються до садочку?

Наш садочок приймає діток віком від 1,6 року

Коли ви проводити набір до групи?

Розпочати відвідування можна у будь-який робочий день місяця за наявності вільних місць у групі

Які речі потрібні для відвідування?

Змінне взуття, змінний комплект одягу для групи, шкарпетки, трусики чи памперси, піжама для сну, гребінець та резинки для волосся (для дівчат), маленький рушничок, для малюків нагрудник для годування. Для хореографії: чешки, трикотажний одяг.

Чи обов’язково дитині спати у тиху годину, якщо вона вже доросла і дома не спить удень?

Діти, які вже не сплять удень вдома, в садочку також можуть не спати. В тиху годину можуть проходити додаткові заняття (логопед, підготовка до школи тощо).

Які документи потрібні для вступу до садочку?

Свідоцтво о народженні дитини, копії паспорту одного із батьків. Заповнюється анкета даних дитини. Батьки ознайомлюються з договором-оферти на послуги нашог клубу-садочку.

 

Чи можна почати відвідувати садочок, якщо дитина ще не привчена до горщика та не вміє самостійно їсти?

Звичайно, діти, в яких вже сформовані навички самообслуговування, легше  адаптуються  до дитячого закладу. Тому у нашому садочку особлива увага приділяється навчанню та формуванню самостійності у малюків: привчанню до горщика,  самостійно їсти та користуватися столовими приборами, одягатися та роздягатися, слідкувати за своїми речами, бути охайними.

Чи можна бути з дитиною під час адаптації до садочку, скільки часу триває адаптація?

У нашому садочку існує система м'якої адаптації малят. Одному з батьків дозволяється бути поруч з дитиною під час її перебування у садочку у період знайомства та поступової адаптації до закладу.

<< 1 >>